Transport de viatgers

El Consell Comarcal del Priorat juntament amb el Departament de Territori i Sostenibilitat té un conveni signat per a la millora de la xarxa de transport públic de viatgers al Priorat. En aquest conveni, s’estableixen una sèrie de mesures intentant:

  •  racionalitzar l’oferta,
  •  optimitzar la xarxa,
  •  aprofitar la xarxa de transport escolar i
  •  modificar els serveis existents per aprofitar la integració de tots els municipis de la comarca.

Així doncs, s’acorda la possibilitat d’utilitzar el transport escolar com a línea de transport regular i, en el cas que fos necessari, es fan reforços d’autobusos per poder garantir la mobilitat de passatgers per la comarca, per exemple, a l’estiu quan no hi ha transport escolar. 

Actualment hi ha 8 rutes, adjudicades a les empreses Transports Públics del Priorat i Domènech, SL i Margalef Bus, SL., que realitzen els serveis amb origen i/o destí a Falset i Móra d’ebre

En alguns casos específics, els autobusos no funcionen tret que se sol·liciti específicament per part d’un usuari. Si desitgeu utilitzar el transport en una parada o hora marcada amb un asterisc (*), heu de trucar prèviament al número 977831871 (Transports Públics del Priorat i Domènech, SL) per sol·licitar-ho.

Transports Públics del Priorat i Domènech, SL

Aquests serveis es complementen amb les autoritzacions per tal que el serveis escolars es realitzin amb Portes Obertes., es a dir les places vacants poden ésser ocupades per altres viatgers.

Aquestes rutes són els serveis amb destí als centres escolars de Cornudella de Montsant

L’operador d’aquests serveis és autocars Plana, i el telèfon de contacte per una millor gestió del servei és  661932147