CONDICIONS D’US DE LA WEB DEL CONSELL COMARCAL DEL PRIORAT

Les dades i continguts que apareixen publicats a la www.priorat.cat hi són, exclusivament, amb caràcter informatiu i divulgatiu.

L’usuari assumeix, sap i accepta que poden ser inexactes, contenir errors o no estar degudament actualitzats.

El Consell Comarcal del Priorat es reserva el dret a modificar unilateralment i sense previ avís els continguts publicats, a introduir nous continguts i a eliminar, limitar, impedir o suspendre temporalment o definitivament l’accés de l’usuari a determinats continguts de www.priorat.cat segons les necessitats del serveis oferts.

El Consell Comarcal del Priorat no es responsabilitza de la utilització que l’usuari faci dels continguts.

El Consell no pot garantir la utilitat, actualitat o la manca d’errors dels continguts facilitats a www.priorat.cat, que en tot cas hi són amb caràcter orientatiu i informatiu. L’usuari no podrà considerar tal informació com infal·lible, fet pel qual haurà de contrastar-la amb d’altres fonts. Finalment, el Consell Comarcal del Priorat no es responsabilitza dels continguts que les entitats, empreses, institucions i d’altres organismes, enllaçades o citades des del portal www.priorat.cat, puguin oferir


D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades en un fitxer automatitzat  i s’utilitzaran per gestionar el servei sol·licitat i/o oferir-vos informació sobre activitats i serveis. El responsable d’aquest fitxer és el Consell Comarcal del Priorat. Per fer ús del dret d’accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades, ho heu de fer mitjançant el formulari que es troba a la vostra disposició a la mateixa seu del Consell Comarcal (Palau dels comtes d’Azara, pl. de la Quartera, 1, 43730  FALSET).